Vacancy

We zijn op zoek naar:

 

Stagiair – Farm Management Support

Ben jij gepassioneerd door de agrarische en melkvee sector en wil je een impact maken in de ontwikkeling van Keniaanse melkveebedrijven? Dan is deze stage iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair die ons team komt versterken als ondersteuning voor onze Farm Management Support Diensten.

Region: Uasin Gishu County, Eldoret Town

More information


Voor de uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een:

 

Vacature: Accountmanager Semex Holland (Noord-Nederland)

 

Ben jij die enthousiaste en resultaatgerichte accountmanager met ervaring? Krijg je er energie van om samen met klanten, op basis van persoonlijk contact, openheid en vakmanschap, bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijfsmanagement op melkveebedrijven? Dan is Bles Dairies voor onze dochteronderneming Semex Holland BV op zoek naar jou!

Meer informatie


Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

 

Vacature: Logistiek Medewerker Semex Holland (Noord-Nederland)

 

Voor onze dochteronderneming Semex Holland BV zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Logistiek Medewerker die verantwoordelijk zal zijn voor het efficiënt beheren van de inkomende en uitgaande goederenstroom. Het betreft vooral Rieten in vloeibare stikstof. De geschikte kandidaat heeft een passie voor logistiek, werkt nauwkeurig en is in staat om in een dynamische omgeving te functioneren. Als Logistiek Medewerker bij Semex Holland BV speel je een cruciale rol in het waarborgen van een soepele en tijdige levering van producten aan onze klanten.

Meer informatie