Doe Het Zelf KI-trainingen

Apr 3, 2023

Leer snel zelf (of nog beter) insemineren en bespaar kostbare euro’s. Vruchtbaarheidsspecialist Anne Terpstra organiseert in mei 2023 een DHZ-KI cursus voor beginners in de regio Mid/Oost Nederland.

DHZ-KI CURSUS VOOR BEGINNERS

De beginnerscursus bestaat uit 1 dagdeel theorie en 5 praktijkdagen. Op de eerste dag wordt de theorie behandeld en met behulp van slachtmateriaal leren we het geslachtsapparaat van de koe kennen. Ook voelen we de koeien rectaal op om de cervix te lokaliseren. Na deze eerste dag wordt u gevraagd om thuis zoveel mogelijk koeien op te voelen, om op de eerste praktijkdag goed beslagen ten ijs te komen. Tijdens de vijf praktijkdagen, bij de deelnemers thuis, zullen we onder intensieve begeleiding het insemineren onder de knie proberen te krijgen.

LOCATIE

De trainingen worden bij de deelnemers thuis op eigen bedrijf gegeven. Voor elke les regelt iedere deelnemer een locatie met ongeveer 12 tot 15 guste koeien. Dit kan thuis of op een stage- werkplek zijn. Dit geeft de juiste verantwoordelijkheid, is efficiënt en is goed voor het leerproces.

CURSUSTARIEF

Bij deelname van minimaal 6 personen kost de DHZ-KI cursus €450,- per persoon (excl. btw).

VRAGEN?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anne Terpstra (06 51 12 39 27).

Heeft u interesse in een DHZ-KI cursus?

Mei 2023: Regio Mid / Oost Nederland

DHZ KI Cursus

DHZ KI Cursus

Mei 2023: Mid/Oost Nederland